Bosnaexpres

bosna expres doboj jug 

Bosnaexpres
usorska br.21
74203 Doboj Jug

Tel:  +387 (63) 286 214
Fax: +387 (32) 691 331

Email:   Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

Web:    www.bosnaexpres.ba

 

Bosnaexpres dd je autoprevoznička kuća čija tradicija potiče još iz 80-ih godina prošlog stoljeća. Osnovna djelatnost firme je javni prevoz putnika i robe u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju. Naša reputatacija je izrasla iz kvaliteta i tradicije naših usluga po čemu smo posebno prepoznatljivi. Vozeći linije u međunarodnom saobraćaju Zapadnu Evropu kao što su Austrija, Njemačka, Švicarska, Slovenija, Hrvatska stekli smo posebnu reputaciju među korisnicima svojih usluga u Bosni i Hercegovini i šire.

Bosnaexpres postoji jos od 80 godina prošlog stoljeća, međutim ime po kojem je naša firma prepoznatljiva stvoreno je devedesetih godina prošlog vijeka i održava se sve do 2000. godine. Od 2000-2007 godine došla u tešku situaciju zbog privatizacije, načina organizacije i rukovođenja firmom. Firma ide u stečaj 2005 godine. Dobija novog 100% vlasnika kapitala SA-TOURS D.O.O. Sarajevo 10.01.2008.

Novi vlasnik je u cjelosti obnovio vozni park, promijenio način organizacije i upravljanje firmom. Veoma uspješno za kratko vrijeme uspio je vratiti reputaciju koju je ova firma imala zahvaljujući usluzi koju pruža u svojim autobusima po čemu je jedina i prepoznatljiva na tržištu.

Danas sa ponosom možemo reći da naša kompanija ulazi u novo razdoblje, sa modernizovanom infrastrukturom kao i sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom koje stoji iza nas spremni smo da dogovorimo i odgovorimo na nove zahtjeve tržišta i našim putnicima pružimo vrhunsku uslugu i kvalitetu. Pozivamo Vas da sa nama iskusite novi način putovanja autobusom.

Naša firma nudi:

  • usluge prevoza putnika u redovnom saobraćaju
  • ugovorene vožnje
  • organizovanje izleta
  • organizovanje ekskurzija
  • organizovanje turističkih tura
  • stanica tehničkog pregleda
  • agencija za zastupanje u osiguranju.

Prijavite se za naš Newsletter

Promo materijali - downloadRealizacija web portala

Special Thanks

thank you

powered by Innovattivo.com /MGE & NCU