Hotel Tuzla

 

hotel tuzla 01Hotel Tuzla, jedan od najljepših i najatraktivnijih hotelskih kompleksa na prostoru bivše Jugoslavije, svojevrstan je dragulj kojim se ponosi ne samo grad soli i uglja, već i cijela Bosna i Hercegovina.

Slogan „Hotel grad - grad hotel“ posebice odnedavno, dobija svoj smisao uz vraćenje starog sjaja i skorašnje blještavilo pete zvjezdice. Vrhunska arhitektonska rješenja i upotreba, trenutno na tržištu gradnje, najnovijih materijala kreirala su originalnost u primjeni koja plijeni pažnju i izdvaja Hotel Tuzla u sami vrh hotelijerske ponude u Bosni i Hercegovini i širem regionu.

Sobe i apatmani de luxe klase opremljeni su namjenski dizajniranim namještajem zavjesama i tepisima, opremu u kupatilima potpisuju najbolji evropski proizvođači porculana i keramike. Vaš boravak i odmor u Hotelu Tuzla najvažniji je zadatak ljubaznog osoblja koje će se potruditi ispuniti sve zahtjeve koje imate. Sobe su klimatizirane, opremljene priključkom kablovske televizije, mini - barom, međunarodnom telefonskom linijom i mobilnim internetom.

Nudimo savršen odmor, u kombinaciji sa posjetom Vinoteci, nacionalnom, internacionalnom restoranu, Teatru Cabare koji je sastavni dio hotela, ili bazenu.

Smještaj po destinacijama

tuzla

Smještaj u Tuzli

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU