Hotel Bistrica

hotel bistrica jahorina

U sastavu Olimpijskog centra u toku cijele godine radi Hotel "Bistrica" koji se nalazi na 1620 metara nadmorske visine i raspolaže sa 152 komforne sobe i 8 apartmana sa telefonom, satelitskom televizijom i prekrasnim pogledom na padine Jahorine.

Hotel Bistrica je označen sa tri zvjezdice, može se pohvaliti izvanrednom nacionalnom kuhinjom, kafe barom, tv salom, salama za poslovne sastanke i održavanje seminara, te tavernom za kongrese i druge velike skupove. U sportsko-rekreacionom dijelu hotel raspolaže zatvorenim bazenom, saunom, fitnes klubom, bilijar salom i salom za stoni tenis.

Ispred hotela nalazi se travnati fudbalski teren, kao i tereni za male sportove, što i u ljetnom i u zimskom periodu upotpunjuje idealne uslove za visinske pripreme vrhunskih sportista. U toku boravka na Jahorini gostima nudimo piknik na Kadinom vrelu sa specijalitetima domaće kuhinje, obilazak jahorinskih vrhova zičarom, programe organizovanog sakupljanja ljekovitog bilja, šumskih plodova i gljiva, pješačke ture i dr. Ako se odlučite za odmor ili pripreme Vaše sportske ekipe u našem hotelu obećavamo: gostoprimstvo, kvalitet usluga kao i nezaboravan i sadržajan boravak.
hotel bistrica jahorina 35

istocno sarajevo

istocno sarajevo

Hotel Bistrica - video

hotel bistrica video

Smještaj na Jahorini

Šta sve treba znati pri rentanju ski opreme?

granzov ski rent 02

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU