Hotel Old Town

 

hotel old town mostar 01U intimnoj atmosferi grada, koji stoljećima spaja obale, ljepotu prirode i surovost kamena, pomalo skriven i na korak od svakodnevne gradske vreve, nalazi se hotel Old Town. Skriveni smo ružama, okruženi mirisom Neretve i jasmina, naše sobe tradicionalnog bosansko-hercegovačkog dekora tako neodoljivo mirišu na prošlo vrijeme i priče.
Hotel Old Town, mala oaza luksuza, oslikava duh Mostara, njegove ulice i starine i daje Vam priliku da ih osjetite na svakom koraku, dok prolazite hodnicima, sjedite u lobbyju i čitate omiljenu knjigu ili odmarate poslije savršenog kontinentalnog doručka. Trudili smo se da svaki kutak našeg hotela autohtonim stilom podsjeća na ljepotu Mostara.
Svih deset soba je unikatno, a namještaj i oprema su ručno rađeni od najkvalitetnijeg aromatičnog drveta. Pored modernih i ugodnih kupatila, svaka ima direktnu telefonsku liniju, LCD TV, satelitski program, mini bar, radni sto i priključak za internet. Boraveći u našim sobama, osjetit ćete dašak vremena iz priča Vaših majki.

mostar

visit my country booking.com

Smještaj u Mostaru

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU