Pansion Čardak

 

pansion cardak mostarPansion Čardak je obiteljski pansion, smješten u Mostaru, 100 metara od Starog mosta, u Starom dijelu grada, upisanom u UNESCO listu zaštićenih spomenika. Renoviran je 2012 godine.

SPOJ MODERNOG I TRADICIONALNOG
Okružen mirnom atmosferom i udaljen od gužve, kraj rijeke Neretve i rijeke Radobolje. Restorani, suvenir trgovine, muzeji i druge atrakcije u kojima možete uživati, su samo nekoliko minuta hoda od pansiona.

Vlasnici pansiona su obezbijedili za svoje goste besplatan parking, a dostupna je i garaža. Organiziramo izlete oko Mostara i prijevoz za svoje goste. Uz prijateljsku atmosferu, tu su Vam ljubazni domaćini na usluzi.

Raspolažemo sa smještajnim kapacitetom od 15 kreveta. Posjedujemo dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne sobe. Pojedine sobe imaju francuski ležaj. Sve sobe su opremljene sa televizorom, SAT i kablovskom TV, klima uređajem, privatnim kupatilom, sušilom za kosu i svim ostalim potrebnim za ugodan boravak.

Gosti mogu koristiti dobro opremljenu zajedničku kuhinju i pripremiti obrok, kafa i čaj je ponuđena besplatno, internet kutak i wireless internet su besplatni. Doručak također može biti zatražen, ili možete imati doručak u restoranima u blizini od nekoliko koraka.

Ispred pansiona se nalazi lijepo uređena bašta sa cvijećem, gdje se možete opustiti uz kafu ili čaj, ili jednostavno sjesti i uživati u prekrasnom okruženju. Vlasnici pansiona su obezbijedili za svoje goste besplatan parking, a dostupna je i garaža.

visit my country booking.com

Smještaj u Mostaru

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU