Hotel Belvedere

 

hotel belvedere sarajevo 01 Prepoznatljiv po tradiciji staroj 25 godina, Garni „Hotel Belvedere“ omiljeno je odredište brojnih gostiju. Nenametljiv a pouzdan partner za sve goste koji poslovno posjećuju Sarajevo, a istodobno savršena baza za one koji su se došli odmoriti i istražiti povijesne znamenitosti grada Sarajeva. Zagarantirana diskrecija za poznate ličnosti iz svijeta politike, kulture i sporta. Neprestanim ulaganjima, našim klijentima nastojimo uvijek pružiti maksimalnu razinu kvalitete i profesionalnu uslugu. Idealna lokacija, samo 5 minuta hoda do samoga centra grada, pogoduje brojnim turistima i poslovnim gostima koji posjećuju Sarajevo.

Bez obzira na svrhu Vašeg dolaska, bilo to poslovno putovanje ili odmor, naše osoblje će se uz profesionalnu i personaliziranu uslugu potruditi da Vaš boravak protekne u najboljem redu.
Hotel raspolaže sa 40 moderno uređenih soba. Sve sobe imaju TV, bežični internet, mini bar, kupatilo, velike krevete sa anatomskim madracima. Sobe su dostupne kao jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne. Također raspolaže sa raskošno opremljenom salom za sastanke, konferencijskom salom, dvije saune, dva aperitiv bara, podzemne garaže, kao i parking sa video nadzorom 24 sata. Recepcija je na raspolaganju gostima 24 sata dnevno. Naše osoblje sa zadovoljstvom će pomoći gostima u rezervaciji izleta, restorana i sl.

sarajevo

visit my country booking.com

Hotel Belvedere

4

Višnjik br.2
71000 Sarajevo
Tel:  + 387 33 / 262 140
                      / 262 141
                      / 218 406
                      / 218 407
Fax: +387 33 / 206 470
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Web: www.belvedere-sa.com

Smještaj u Sarajevu

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU