Hotel Kovači

 

hotel kovaci sarajevoHotel Kovači nalazi se u srcu Sarajeva, tačnije na Baščaršiji (u starom dijelu grada). Ovo je nov hotel napravljen 2008. godine. Iako se vanjskim izgledom uklapa u stari dio grada unutar hotela očekuje Vas moderan dizajn i vrhunska usluga. Upravo ova primjesa tradicionalnog i modernog je neodoljiva za sve posjetioce.
Hotel se nalazi odmah pored Sebilja i tramvajske stanice na Baščaršiji. Okružen je tradicionalnim restoranima, ćevabdžinicama i buregdžinicama. U krugu od 50 metara nalaze se osim tramvajskog i taxi stajalište, ali i pošta, super-market, prodavnice suvenira, tradicionalne radnje u kojima se suveniri prave, frizer, apoteka itd.

Do Hotela Kovači najlakše je doći taxijem, koji će Vas i iz najudaljenijih dijelova grada (aerodrom i slično) do hotela dovesti za 10-ak Eura. Sve što trebate jeste reći taxisti adresu "Kovači 12". Osim toga možete koristiti tramvaj, a vaše stajalište je stanica "Baščaršija".
Usluga hotela bazira se na noćenju sa doručkom. Raspolažemo sa osam soba od kojih je: šest dvokrevetnih koje mogu biti u funkciji jednokrevetnih, jedna trokrevetna soba i jedna četverokrevetna.
Svaka soba opremljena je sa: francuskim ležajem, osobnim kupatilom (tuš kabina, fen), TV-om (KATV), telefonom, internetom (WiFi) i klima uređajem.

sarajevo

Hotel Kovači

4

Kovači br.12
71000 Sarajevo
Tel:  + 387 33 / 573 700
                      / 252 200
Fax: + 387 33 / 573 701
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Web: www.hotelkovaci.com

Smještaj u Sarajevu

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU