Počela gradnja adrenalin parka "Sarajevo Fun Park"

Na lokalitetu Crepljani u Hadžićima uveliko traju radovi na izgradnji apartmanskog naselja i adrenalin parka pod nazivom "Sarajevo Fun Park".

adrenalin01
Investitor projekta "Rawasi Real Estate" d.o.o Sarajevo kvalitetnim sportsko-rekreativnim sadržajima u prekrasnom prirodnom ambijentu podno planine Igman želi privući i ugostiti strane i domaće turiste.

Općina Hadžići je za ovaj projekat u skladu sa zakonskim propisima izdala odgovarajuću dokumentaciju i radovi su trenutno u poodmakloj fazi.

Adrenalin park kao sportsko-rekreativni turistički kompleks nudit će slijedeće sadržaje: zorbing staze sa popratnim elementima, dječije igralište, aerotrim-spinroller, umjetne staze za penjanje, viteško mačevanje, sumo hrvanje i trampolin, malu plantažu voća i povrća, mini golf, karting staze,zip line, zračne staze i mreže, biciklističke staze sa preprekama, paintball teren, staze za motore...

adrenalin02

Konceptualnim rješavanjem sportova po grupama vođeno je računa da se ne ugrozi okoliš u smislu zaštite zraka i vodotoka. Primijenjene su i mjere zaštite od buke. Sredinom 2016. godine, prema prognozama investitora, adrenalin park u Crepljanima će ugostiti prve korisnike, saopćeno je iz Općine Hadžići.

adrenalin03

adrenalin04

adrenalin05

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU