Vodopad Kravice jedna od osam svjetskih top destinacija za bijeg od stvarnosti

Poznati turistički portal Travelzoo uvrstio je našu zemlju odnosno Kravice kod Ljubuškog u jednu od osam top destinacija svijeta za bijeg od uzavrelog asfalta i velikog broja ljudi.

krav1
Tako, iako je mjesec avgust več skoro na svom izmaku, onima koji još uvijek imaju mogućnost i planiraju godišnji domor Kravice preporučuju kao jedno od onih tajnih i inspiratvinih mjesta bez turista na kojima će izbjeći stres od velikog broja ljudi, a istovremeno uživati u ne baš tipičnoj turističkoj destinaciji.

Tako, ovaj turistički portal preporučuje otkrivanje zemlje koja je potresana ratovima i svu njenu ljepotu usljed miješanja istoka i zapada na jednom mjestu. Preporuku je prenio i Huffington post.

"Prekrasni pejzaži i obilna vegetacija zaisgurno su nešto što se mora vidjeti a nakon što prođe vrijeme kupanja, neophodno je posjetiti veličanstvene vodopade Kravice", kažu u ovoj preporuci.

Osim Kravica i BiH, na ovoj listi našli su se i šuma Irati, Butan, Takayama u Japanu, ostrvo Skye u Škotskoj, ostrvo Bronholm u Njemačkoj...

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU