Banja Vrućica dobija bazen na otvorenom na 5.000 m2 - Kraj radova vrijednih 2 mil KM predviđen za jun 2014.

banja-vrucica

U Zdravstveno-turističkom centru (ZTC) "Banja Vrućica" kod Teslića počela je izgradnja otvorenog bazena, koja će koštati 2 mil KM i sa pratećim sadržajima prostirati se na više od 5.000 metara kvadratnih.

V.d. generalnog direktora ZTC-a Aleksandar Radošević rekao je da bi ovaj projekat trebalo da bude završen do juna naredne godine, a njegov cilj je da se poboljša i proširi ponuda.

Bazen će biti izgrađen prema najnovijoj italijanskoj tehnologiji i biće prvi takav objekat u Republici Srpskoj i BiH, saopšteno je iz ZTC "Banja Vrućica".

- Imaće izgled prirodnog jezera i očekujemo da se odlično uklopi u predivni prirodni ambijent koji okružuje hotel "Kardial" i Banju Vrućicu - dodao je Radošević.

Iz ZTC-a navode da će bazen biti izgrađen neposredno uz hotel "Kardial", koji će time još više dobiti na atraktivnosti kako u estetskom, tako i u smislu asortimana usluga koji nudi.

- Realizacijom ovog projekta zaokružila bi se ponuda rekreativnog sadržaja ZTC "Banja Vrućica" za koju u posljednje vrijeme postoji sve veći interes - naglasio je Radošević.

Prema njegovim riječima, osim činjenice da postojeća ponuda tokom ljetnih mjeseci privlači veliki broj individualnih posjetilaca iz zemlje, nastojanja su da se izgradnjom bazena privuče i sve veći broj grupnih dolazaka, naročito gostiju iz inostranstva.

Izvor Nezavisne novine

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU