Biciklisti, planinari i rekreativci na cjelodnevnoj manifestaciji "Mostar Outdoor" 27. oktobra

Hrvatsko planinarsko društvo "Prenj 1933 Mostar" i Biciklistički klub "Mostar" organiziraju 27. oktobra rekreativno-sportsku manifestaciju "Mostar Outdoor", jedinstven događaju u ovom gradu s cjelodnevnim programom koji će zadovoljiti sve posjetitelje, kako ljubitelje sportova u prirodi, tako i obične rekreativce.

- Cilj ove manifestacije je ponuditi građanima izlet i rekreaciju u prirodi. U zadnje vrijeme postoji jedan "boom" biciklista i planinara tako da ćemo njima ponuditi neku novu razinu natjecanja, a svi ostali će moći uživati u šetnjama u prirodi- istaknuo je Luka Mandić, jedan od organizatora.

Program manifestacije podijeljen je na dva dijela, takmičarski i rekreativni. U sklopu takmičarskog programa održaće se dvije utrke, kombinirana utrka koja se sastoji od brdskog biciklizma i trekkinga (do najvišeg vrha Čabulje, Velike Vlajne) i trekking utrke (do najvišeg vrha Čabulje, Velike Vlajne).

U sklopu rekreativnog programa za zainteresirane će biti organiziran izlet na Čabulju prilagođen tjelesnoj spremi sudionika. Kombinirana kategorija namijenjena je biciklistima i planinarima s dobrom kondicijskom spremom, trekking kategorija namijenjena je planinarima dobre i prosječne kondicijske spreme, dok je rekreativna kategorija namijenjena rekreativcima izletnicima i planinarima osrednje kondicijske spreme. Ova kategorija nije takmičarskog karaktera i nije fizički zahtjevna.

Za takmičarsku kategoriju su osigurane i novčane nagrade u iznosu od 150, 100 i 50 KM za prva tri mjesta, plus varijabilni dio koji će ovisiti o broju sudionika.
Izvor Dnevni list

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU