Posuški "Lareko" dao najpovoljniju ponudu za koncesiju na skijalište Risovac u Parku prirode "Blidinje"

risovac blidinjeU ponedeljak (30. septembar 2013.) stigle su ponude na javni poziv za izdavanje koncesije na skijalište Risovac u Parku prirode "Blidinje" u Posušju, javlja portal Hum.ba.

Ponude su dostavila preduzeća "Lareko" iz Posušja, "S-B-M" iz Mostara i širokobriješka "Vektor gradnja", a najpovoljniju ponudu je dao "Lareko".

Ukoliko županijske vlade potvrde ponudu, ski centar će ići pod najam, te bi već ove godine skijalište poslovalo kao zasebna jedinica odvojena od JP "Park prirode Blidinje".

- Skijalište je javno poduzeće koje je i ranije trebalo najnormalnije raditi, kao državna tvrtka, ali tako ne ide. Uspio sam sa skupštinom dogovoriti da skijalište ide pod najam. Park prirode Blidinje ostaje JP to nitko ne može mijenjati, ali komercijalni dio nije. Mislim da će ovo na zadovoljstvo cijele regije ići bolje, i ne dovodi se u pitanje rad skijališta Risovac iako Blidinje kao JP bude blokirano tužbom, žalbom,... ili bilo čim drugim. Iznajmljivač može raditi, to je ono što je najvažnije, da segment skijanja radi, i da onaj tko će doći bude zadovoljan - kazao je ravnatelj "Parka prirode Blidinje" Zdravko Kutle.
Izvor ekapija.com

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU