Nova priznanja kvaliteta za carska vina iz Trebinja - "Podrumi Vukoje 1982" dobili šest zlatnih i srebrnih medalja na ocjenjivanju u Beču

Vina "Podruma Vukoje 1982" nagrađena su sa šest zlatnih i srebrnih medalja na najprestižnijem svjetskom ocjenjivanju vina "AWC Vienna" u Beču, saopšteno je iz trebinjske vinarije.

vukoje medalje

Među 12.299 vina iz 39 zemalja na ocjenjivanju u Federalnom Institutu i uredu za vinarstvo u Klosterneuburgu, nagrađeni su "Vukoje 30 syrah", "Hercegovačka žilavka", "Hercegovački vranac", "Tribunia merlot", "Tribunia cabernet sauvignon" i "Tribunia chardonnay".

Kako kažu iz "Podruma Vukoje 1982", zahvaljujući najzahtjevnijim i strogo definisanim pravilima degustiranja i testiranja koje obavljaju međunarodni enolozi, vinski stručnjaci, somelijeri, gastronomi i vinski publicisti, postavljeni su najveći standardi u ocjenjivanju kvaliteta vina.

Dodjela nagrada obaviće se 3. novembra 2013. u Bečkoj gradskoj vjećnici pred 5.000 pozvanih vinskih stručnjaka.

Podsjećamo, ovog proljeća "Podrumi Vukoje 1982" proglašeni su najboljom vinarijom jugoistočne Evrope na regionalnoj konferenciji "Turističko tržište jugoistočne Evrope - Nove razvojne mogućnosti" .

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU