Turistička organizacija Zvornik performansom obilježava Svjetski dan turizma 27. septembra

ZvornikPovodom Svjetskog dana turizma koji se obilježava 27. septembra, koji se ove godine obilježava na temu: Turizam i vode, štitimo zajedničku budućnost, Turistička organizacija opštine Zvornik sutra organizuje akciju čišćenja i performans u glavnoj gradskoj ulici, javlja portal Info Zvornik.
Prema riječima Ljiljane Toholj, saradnice za marketing danas od 11 časova, na obali rijeke Drine zajedno sa učenicima srednje Turističke škole u Zvorniku, organizuje akciju čišćenja obale rijeke Drine.

- Motiv nam je da podignemo svijest ne samo naših sugrađana, nego i učenika koji će biti budući turistički radnici - rekla je Toholj.

Drugi dio programa obilježavanja Svjetskog dana turizma biće organizovan na gradskom šetalištu, a u njemu će učestvovati učenici i profesori Osnovne muzičke škole, članovi Pozorišta mladih. Koncerte će na četiri lokacije od Kasine do objekta škole, na šetalištu održati Muzička škola "Vojin Komadina" iz Zvornika, dok će glumci ovaj performans uljepšati šetajući se u kostimima koji će biti iznenađenje i za same organizatore.

Prema riječima Ljiljane Toholj, učenici Turističke škole će u okviru ovog performansa građanima dijeliti platnene kese, jer je tendencija da se dosadašnje plastične kese povuku iz prometa.
Izvor ekapija.com

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU