"Wellness centar Reumal" u Fojnici biće otvoren 25. septembra

wellness centar reumal"Wellness centar Reumal", u sklopu hotela "Reumal" u Fojnici, biće svečano otvoren u srijedu (25. septembra 2013.), najavio je Rasim Sijarić, direktor marketinga, smještaja i prodaje hotela, prenosi sajt opštine Fojnica.

- Ovaj projekat je realizovan uz pomoć sredstava Federalnog ministarstva okoliša i turizma i predstavlja pozitivan primjer uspješne saradnje u zajedničkom otvarivanju ciljeva razvoja zdrastvenog turizma u BiH - rekao je direktor Sijarić.

- Ovaj moderni wellness centar je dio strateškog obogaćivanja i proširivanja turističke ponude "Reumala" i Fojnice. Reumal je potvrdio svoje mjesto, jednog od vodećih centara zdrastvenog turizma u BiH i regiji, nudeći jedinstvenu kombinaciju banjskog wellness i spa turizma u ambijentu koji je predodređen za odmor i opuštanje. Uzimajući u obzir da hotel "Reumal" godišnje ostvari oko 150.000 noćenja, za očekivati je da će nova ponuda privući još veći broj gostiju u Fojnicu - kazao je direktor smještaja i prodaje.

"Wellness centar Reumal" se prostire na 280 m2 gde su finska i parna sauna, jacuzzi, podvodna masaža, salon za različite vrste masaža, kneipp i tople klupe, fintes soba sa trakama za trčanje i biciklima, kozmetički salon, relax sobu namjenjenu odmoru i relaksaciji, vitamin bar za osvježenje itd.
Izvor ekapija.com

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU