Od 1. decembra "Air Serbia" svaki dan leti za Banja Luku - Cijena povratne karte 79 EUR

Air-Serbia

Nacionalna avikompanija "Air Serbia", koja će naslijediti "Jat airways" pustila je u prodaju povratne karte ka svojih pet novih destinacija po promotivnim cijenama - Abu Dabiju, Banja Luci, Bukureštu, Ljubljani i Pragu.

"Air Serbia" će od 27. oktobra ove godine letiti četiri puta nedjeljno za Abu Dabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, po promotivnoj cijeni povratne karte već od 393 EUR.

Promotivne cijene ka tih pet destinacija u prodaji su do petka 27. septembra, a za putovanja od 27. oktobra 2013. do 29. marta 2014.

"Air Serbia" će od 1. decembra ove godine letiti svakoga dana za Banja Luku i Prag, a cijene povratnih karata tokom perioda promotivne prodaje su 79 EUR za povratno putovanje ka Banjaluci i 109 EUR za putovanje do Praga i nazad.

Od 10. decembra biće svakodnevni letovi za Bukurešt i Ljubljanu, a promotivna cijena karte iznosi 109 EUR za povratno putovanje do Bukurešta, odnosno 99 EUR za povratni let do Ljubljane.

U promotivnu cijenu povratne karte uračunate su sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja aviokarte.

"Air Serbia", srpska nacionalna aviokompanija čije je rebrendiranje iz "Jat airways"-a u toku, osnovana je 1927. Redovno leti ka više od 30 evro-mediteranskih destinacija.

Zahvaljujući kod-šer saradnji sa "Etihad airways"-om, koji će postati vlasnik 49% dioničarskog kapitala ove aviokompanije, ima u ponudi i destinacije ka Aziji, Australiji i Americi.

Aviokompanija trenutno ima flotu od 14 aviona koja se sastoji od 10 Boinga 737-300 i četiri ATR 72, a nabavka osam novih aviona A319 počinje u oktobru 2013.

"Air Serbia" će biti ključni dio vazduhoplovne infrastrukture cijele zemlje i imaće veoma važnu ulogu u razvoju Srbije kada su u pitanju putovanja, razvoj turističke privrede i ekonomski razvoj zemlje, navedeno je u saopštenju.

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU