Biciklistička trka 22. septembra u Trebinju

Trebinje 18.09.2013. - Biciklistička trka „Trebinje 2013", u organizaciji NVO Centar za održivi razvoj i ekologiju CORIE povodom Međunarodnog dana bez automobila održaće se u nedelju 22.09.2013. godine, sa početkom u 14 časova.

Start trke je u Njegоševoj ulici – kod Gradske biblioteke a vožnja se nastavlja Ulicom vojvode Stepe Stepanović, zatim obilaznicom, pa dalje Obalom Luke Vukalovića i Obalom Miće Ljubibratića i Ulicom Miloša Šarabe do Male brane, zatim preko mosta kroz naselje Goricu pored separacije- kamenoloma izlazi se na magistralni put kod naselja Banjevci i Nikšićkim putem prema Centru grada, Ulicom kralja Petra prvog oslobodioca i Vojvode Stepe Stepanovića stiže se na Cilj koji je ujedno bio i Start trke.

Ukupna dužina trke je 11 kilometara, staza za vožnju nema uspona tako da ne prestavlja problem za vozače amatere i ljubitelje biciklističke vožnje. Organizatori pozivaju takmičare i rekreativce da uzmu učešće u što većem broju. Ova manifestacija je pored takmičarskog i rekreativnog karaktera jer se očekuju vozači svih starosnih dobi i polova.

coriebiciklisticka
Izvor etrebinje.com

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU