Monica Bellucci i Emir Kusturica snimili kadrove filma na vodopadu Kravica

Redatelj Emir Kusturica boravio je danas sa poznatom talijanskom glumicom Monicom Bellucci na vodopadu Kravica u ljubuškoj općini, gdje su snimili kadrove za film "Ljubav i rat".

minika

Ekipa novog filma Emira Kusturice snimanje je započela na obroncima Zelengore, kraj čudesnog Orlovačkog jezera, a ovih dana snimanje se nastavilo na području Ljubuškog i Čapljine.

Fotoreporteri Jutarnjeg.hr zabilježili su fragmente iz scene kupanja Kusturice i Monice Belucci, a sudeći po izrazima njihovih lica, iako su u Hercegovini i dalje visoke ljetne temperature, nimalo ugodno nije bilo snimati u hladnoj hercegovačkoj vodi.

minika

minika

minika

minika

Redatelj Emir Kusturica na konferenciji je prije mjesec dana za novinare predstavio je detalje filma, istaknuvši kako je film "Ljubav i rat" priča o ljubavi i ratu te da su u njemu pokrenute sve temeljne i egzistencijalne ideje o ljudskom životu".

Na novinarski upit zbog čega je za jednu od glavnih uloga izabrao Monicu Bellucci, Kusturica je kazao da je njezina uloga vrlo zanimljiva i da je ona može na pravi način "iznijeti".
Izvor jutarnji.hr

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU