Bespravno izgrađeni objekti na Jahorini biće srušeni

jahorina Olimpijski centar "Jahorina" saopštio je danas da će, na osnovu rješenja Odjeljenja za inspekcijske poslove Urbanističko-građevinske inspekcije, srušiti bespravno izgrađene poslovne objekte i njihove dijelove na Jahorini.

U saopštenju se navodi da će biti srušeni grilovi "Ogorjelica", "Rajska dolina dupleks", "Rajska dolina" i Trgovka od jedan do osam, prenosi portal Indikator.ba.

Olimpijski centar "Jahorina" proveo je proceduru i angažovao izvođača radova, navodi se u saopštenju i dodaje da je prethodno zakazano rušenje odgođeno zbog protivljenja bivšeg izvršnog direktora za turizam i ugostiteljstvo Draga Blagojevića.

U slučaju neizvršenja rješenja inspekcije, Olimpijski centar "Jahorina" podliježe sankcijama i dužan je da izvrši te aktivnosti, napominje se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je činjenica da dugi niz godina nijedan radnik Olimpijskog centra nije radio u ovim objektima, jer su ih zaposjeli privatnici koji su svojim kvalitetom usluga kvarili ukupnu jahorinsku ponudu (jako loš izgled objekata, neregistrovane radnje i slično).

S ciljem uređenja sveukupne ponude Olimpijski centar "Jahorina" saglasan je da bude realizovana ova aktivnost, ističe se u saopštenju.

header-pic2
vmc antena sarajevo
vmc rsg

vipservice

Promo materijali - download


powered by MGE & NCU